m 06 24 74 25 40 | info@dragan.nl

Gastenboek

Heb je lessen gevolgt bij ons, wil je wat kwijt, laat een berichtje achter op ons gastenboek.


Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Reacties:


 1. Bij Dragan krijg je hele goede rijlessen, hij heeft mij flink geholpen en mijn vorige instructeur Martin Gieles van Pink Paper waar ik daarvoor zat ook. Via Martin had ik al een beetje kennis gemaakt met Dragan door middel van het wisselen van instructeurs voor proef examens of lessen. De laatste maand waren het veel proef examens om te kijken of je daadwerkelijk klaar bent voor het rijexamen, ondanks dat die niet altijd goed gingen mag ik wel trots zijn dat ik vandaag 21 juni eindelijk ben geslaagd voor het rijexamen.

  Dragan is een goede maar tegelijkertijd ook een strenge instructeur die rechtvaardig is waardoor je er ook beter van wordt. Hartelijk dank voor deze leuke maar soms ook lastige rijlessen het was niet altijd even makkelijk maar ben blij dat het traject is gelukt!!!

 2. Wil je slagen? Wil je graag je rijbewijs halen? Dan ben je bij Dragan op het juiste adres. Hij is zeer professioneel en weet wat hij doet.
  Na vele pogingen bij een slechte rijschool, ben ik via via bij Dragan terecht gekomen en ben ik in 1 keer geslaagd!
  Maar het ging niet van zelf hoor! We moesten er wel keihard voor werken. Want Dragan laat je pas afrijden als je er echt klaar voor bent. Niet voor niets heeft zijn rijschool een hoog slagingspercentage.
  Tegen het einde maak je veel proefexamens met hem of een collega, wat erg handig is.
  Zeker een aanrader!
  Toppie!!!

 3. Dragan heeft mij heel goed begeleid.
  Ik heb last van faalangst en hij heeft mij hier goed doorheen geholpen.
  Mede dankzij de proefexamens & de tijd die hij in de laatste week voor het afrijden heeft vrijgemaakt heb ik in 1x mijn rijexamen gehaald.
  Ik raad Dragan 100% aan!

 4. Dragan is de beste rijleraar, ik ben net in 1 keer geslaagd en denk niet dat ik met zo veel zelfvertrouwen mijn examen in was gegaan zonder hem. Eerder was ik bij een andere rijschool waar ik dacht dat ik niet kon rijden en ik nu zie dat ik slecht en laks werd begeleid. Dragan heeft veel geduld, ziet iemands zwaktepunten en onthoud deze als oefening, niks ontgaat hem en als hij zegt dat je klaar bent om af te rijden kan je zeker weten dat je een goede bestuurder bent. Hij is professioneel, blijft rustig en ik heb nu het vertrouwen dat ik niet alleen mijn examen kon halen maar ook zelf de weg op kan. 10/10 ik zou Dragan iedereen aanraden.

 5. Fijne rijschool en instructeur, zeker een aanrader. Je leert niet alleen je examen halen, maar ook daadwerkelijk veilig en zelfstandig rijden. Dragan is rustig en professioneel, en schreeuwt nooit tijdens de lessen. Tijdens de lessen wordt alles rustig uitgelegd en de proefexamens aan het einde hebben mij geholpen om in één keer te slagen.

 6. Super goede rijschool! Zeer aangename ervaring, goede instructeur en in één keer geslaagd. Zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen. Helemaal toppie zoals Dragan zou zeggen

 7. Dragan is een goede rij instructeur met veel ervaring. Voelde me altijd veilig op de weg en heb ook hard gelachen met hem. Hij laat je pas afrijden als hij bijna honderd procent zeker is dat je slaagt, iets wat veel rijscholen niet doen. Heel goede ervaring en zeker een aan te raden.

 8. Ik ben vanaf de eerste keer geslaagd en ik voelde me helemaal rustig en zelfverzekerd tijdens het afrijden! Van mijn ervaring zou ik geen betere rij-master in Amsterdam kunnen vinden. Ik kon met hem makkelijk een vertrouwelijke samenwerking opbouwen. Tijdens mijn rijlessen heb ik geleerd om zelfstandig en veilig te rijden, goed te kijken en goed zien wat er om me heen gebeurt. Dragan is in bezit van een indrukwekkende rijervaring die hij heel goed aan de leerlingen kan doorgeven. Hij heeft efficiënte methodieken om een goede bestuurder van je te maken. En van jouw rijstijl weet hij precies wanneer je klaar voor het afrijden bent. En qua persoonlijkheid is Dragan gewoon een positief en leuk persoon die je altijd heel gemakkelijk tijdens jouw lessen laat voelen. Dus geef dan een belletje naar Dragan, als je een rijinstructeur zoekt die je echt auto gaat leren rijden! 🙂

 9. In 1x geslaagd door Dragan! En nog belangrijker, ook een goed gevoel dat ik na de rijlessen met veel routine zelfstandig & veilig kan rijden! Na mijn zusje en vrouw ben ik de volgende die is getraind & geslaagd door Dragan 🙂 Ik raad hem daarom ook aan iedereen aan.

 10. Dragan is een heel ervaren en toegewijde rij-instructeur met niet voor niets een hoog slagingspercentage. Naast dat hij altijd op tijd is en zijn afspraken nakomt, neemt hij de ontwikkeling van jouw rijvaardigheid serieus en kan hij dankzij zijn ervaring precies bepalen wanneer je klaar bent om af te rijden. Dragan leert je goed autorijden zodat je ook tijdens het examen, met zenuwen en stress, alsnog voldoende rijdt om te slagen. Ik had 0 ervaring met autorijden toen ik begon en heb best wat lessen gehad, maar ben daardoor dankzij Dragan in één keer geslaagd! Bedankt Dragan voor je begeleiding, ik zou je zeker aanraden en wens je het beste verder! Groetjes, Angelique

 11. Rijschool Dragan was een hele goede ervaring, aan iedereen aan te bevelen! Altijd op tijd, betrouwbaar, geduldig, duidelijk en ook een zeer goede inschatting van het aantal lessen dat ik nodig had. Met praktijk proefexamens en tussentijdse toets een zeer goede voorbereiding en daardoor in een keer geslaagd! Ontzettend bedankt Dragan!

 12. Rijschool Dragan kan ik werkelijk bij iedereen aanbevelen! Dragan is een rustige en geduldige rijleraar en daarnaast ook een ontzettend eerlijk en integer mens! Zijn methode is ook top mede door de proefexamens die hij je laat doen voordat je aan het echte werk begint. Dankzij zijn professionele begeleiding heb ik zelfvertrouwen en inzicht gekregen en ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dragan van harte bedankt en ik zal nog vaak aan jou denken als ik de weg opga!

logo_1 logo_2 logo_3 logo_5 logo_6