Hieronder enkele vragen die je jezelf kan stellen bij het zoeken van een goede rijschool:

Ja, bij Rijschool Dragan krijg je les van een vaste instructeur. Zo ben je al vanaf de eerste rijles goed op elkaar ingespeeld en verlies je geen tijd en kennis met steeds wisselende instructeurs. 
Jazeker, bij Rijschool Dragan kan je als je wilt wisselen van instructeur. Zo weet je zeker dat je een instructeur hebt die bij jou past.

Jazeker! Bij Rijschool Dragan bieden we proefexamens. Hierdoor ben je voorbereid op het echte examen en zal de wijze van vraagstelling je niet meer overvallen en heb je concrete ervaring met het examen.
Ja, bij Rijschool Dragan geven we rijles die specifiek op het examen is gericht. Zo zorgen wij ervoor dat de typische examensituaties je niet onbekend voorkomen.
Ja, onze lesauto is voorzien van alle veiligheidseisen voor een lesauto. Je instructeur heeft beschikking over een set pedalen net als jij als bestuurder. Ook heeft je instructeur extra spiegels. Zo kan je instructeur veilig ingrijpen indien dat nodig zou zijn. 
Jazeker! Bij Rijschool Dragan worden lessen achteraf goed samengevat en zal de instructeur samen met jou reflecteren op datgeen wat goed ging en datgeen waar jullie de volgende keer extra aandacht aan gaan besteden.
Ja, Rijschool Dragan is lid van BOVAG. Daarmee is de hoogste kwaliteit gewaarborgd, want niet zomaar iedere rijschool voldoet aan de strenge toelatingseisen om het BOVAG keurmerk te mogen voeren.
Absoluut! Rijschool Dragan heeft meer dan 90% slagingskans. Bekijk meer informatie op deze pagina
Jouw instructeur van Rijschool Dragan heeft absoluut plezier in zijn werk. Bovendien is hij erg geduldig en gecertificeerd "NLP Faalangst instructeur". 
Nee, bij Rijschool Dragan is het uitgangspunt zo snel als mogelijk afrijden wanneer je de juiste vaardigheden hebt behaald. 
Ja, bij Rijschool Dragan rijden we vaak examenroutes, waardoor de wegen die de CBR examinator met jou gaat rijden, voor jou vaak al bekend terrein zijn. 
Bij het controleren van een rijschool op haar slagingspercentage is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de laatste kwartalen, maar om ook de slagingspercentages van alle voorgaande jaren te bekijken. Bij Rijschool Dragan halen we al jaren lang meer dan 90% slaginskans! Bekijk deze pagina voor meer informatie.
Rijschool Dragan is gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan leerlingen met autisme, ADD en ADHD. Jaarlijks volgen wij een bijscholing op dit gebied en dus zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Leerlingen die hier mee te maken hebben, worden uiteraard extra op hun gemak gesteld bij Rijschool Dragan! Meer informatie is te vinden op de website van keuringsinstantie rijles en autisme.