m 06 24 74 25 40 | info@dragan.nl

Over Rijschool Dragan

Professionaliteit dankzij BOVAG

Rijschool Dragan uit Amsterdam is lid van de BOVAG. Dankzij de zeer strenge toelatingseisen kunnen we daarmee onze professionaliteit des te meer garanderen. Wanneer je kiest voor rijschool Dragan, kies je ook voor zekerheid!

logo_2

De lesauto van Rijschool Dragan

Wanneer je autorijles neemt, is het niet alleen prettig, maar ook belangrijk om dat in een goede en veilige auto te doen. Daarom rij je bij Rijschool Dragan in een prachtige nieuwe Hyundai i30 bouwjaar 2 juni 2016. Uiteraard is deze auto voorzien van een verstelbare stoel en kan ook de hoogte van het stuur worden aangepast. Iedere leerling kan daardoor comfortabel leren autorijden. Ook op dit gebied straalt Rijschool Dragan pure professionaliteit uit.
Omdat onze lesauto is voorzien van een TDI Dieselmotor, zal deze niet snel afslaan. Zeer prettig voor onervaren leerlingen! Hierdoor ontstaan er tenslotte veel minder lastige situaties. Ook tijdens het afrijden is dit een groot voordeel. Daarnaast is de motor krachtig, waardoor het eenvoudig is om vlot op de juiste snelheid te komen. Zeker tijdens het invoegen op snelwegen is dit een groot voordeel. Daarnaast is onze auto voorzien van airco, cruise control, ABS, stuurbekrachtiging en airbags.

Dragan’s prijzen en kortingen

Rijschool Dragan biedt jou de beste korting die er is. Wij geven namelijk zó goed rijles, zodat je met veel minder lessen in één keer succesvol kunt afrijden. Niet voor niets ligt ons slagingspercentage al jarenlang op een ontzettend hoog gemiddelde. Dit kun je terugvinden via de website van het CBR.
Wanneer je een rijschool in Amsterdam zoekt, is de keuze dan al snel en gemakkelijk gemaakt voor Rijschool Dragan. Onze professionaliteit zie je in álles terug. Niet alleen in onze goede rijopleiding, maar ook in je eigen portemonnee. Bij ons heb je tenslotte de grootste kans om in één keer te slagen!

Rijschool Dragan en Autisme & AD(H)D.

Onze professionaliteit merk je niet alleen terug in de goede rijlessen en het hoge slagingspercentage. Sinds 2012 is Rijschool Dragan namelijk ook gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan leerlingen met autisme, ADD en ADHD. Jaarlijks volgen wij een bijscholing op dit gebied en dus zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Leerlingen die hier mee te maken hebben, worden uiteraard extra op hun gemak gesteld bij Rijschool Dragan! Meer informatie over rijles en autisme kun je vinden op de website rijles-en-autisme.nl

banner erkenning Autisme & ADHD Spectrum Nederland groot

logo_1 logo_2 logo_3 logo_5 logo_6