Mizel West

Dragan is echt top. Hij identificeert zwakke plekken en blijft erop hameren. Ik heb bijvoorbeeld in een les 6 keer de snelweg op en af gereden tot ik het correct deed. (plaats uitzoeken, snelheid maken, kijktechniek). Echt een aanrader.

     

Zaika

Ik ben vanaf de eerste keer geslaagd en ik voelde me helemaal rustig en zelfverzekerd tijdens het afrijden! Van mijn ervaring zou ik geen betere rij-master in Amsterdam kunnen vinden. Ik kon met hem makkelijk een vertrouwelijke samenwerking opbouwen. Tijdens mijn rijlessen heb ik geleerd om zelfstandig en veilig te rijden, goed te kijken en goed zien wat er om me heen gebeurt. Dragan is in bezit van een indrukwekkende rijervaring die hij heel goed aan de leerlingen kan doorgeven. Hij heeft efficiënte methodieken om een goede bestuurder van je te maken. En van jouw rijstijl weet hij precies wanneer je klaar voor het afrijden bent. En qua persoonlijkheid is Dragan gewoon een positief en leuk persoon die je altijd heel gemakkelijk tijdens jouw lessen laat voelen. Dus geef dan een belletje naar Dragan, als je een rijinstructeur zoekt die je echt auto gaat leren rijden! :)

     

Anne de Groot

Fijne rijschool en instructeur, zeker een aanrader. Je leert niet alleen je examen halen, maar ook daadwerkelijk veilig en zelfstandig rijden. Dragan is rustig en professioneel, en schreeuwt nooit tijdens de lessen. Tijdens de lessen wordt alles rustig uitgelegd en de proefexamens aan het einde hebben mij geholpen om in één keer te slagen.

     

Cato Isabelle van Schaik

Dragan is een uitstekende rijlesleraar die streng maar geduldig is. Goed oog voor wat nodig is en wat moet worden verbeterd. Met veel plezier gereden en geslaagd!

     

Hannah Golyardi

Dragan heeft met zijn jarenlange ervaring de juiste kennis om je klaar te stomen voor je rijexamen. Zijn hoge slagingspercentage behaal je natuurlijk niet zomaar. Daarnaast kan je met Dragan lachen en daarmee zorgt hij voor leuke, gezellige en leerzame lessen.

     

Tamara O

Dragan heeft veel oog voor persoonlijke ontwikkeling en weet je daardoor perfect voor te bereiden om veilig de weg op te kunnen. Met veel plezier mijn rijlessen bij hem gevolgd en in één keer geslaagd door zijn methode.

     

Jeroen Strompf

Onlangs heb ik een opfrisles bij Dragan gevolgd, en ik was erg onder de indruk: Hij koos precies de juiste verkeerssituaties en zijn feedback en communicatie waren erg goed, met een korte samenvatting aan het eind. Ik vond het vooral knap aan zijn communicatie, dat hij niet teveel probeerde te vertellen, maar steeds alleen de belangrijkste dingen. Aanrader!

     

Jaleesa Schaap

Dragan leert je echt goed rijden, is geduldig en kan heel goed inschatten hoeveel lessen je precies nodig hebt. Hij laat je pas afrijden als je er echt klaar voor bent: dat kost misschien wel wat meer lessen dan dat je had gehoopt, maar dat zorgt er wel voor dat je in 1x vol vertrouwen slaagt en een goede bestuurder bent die veilig rijdt. Dat is ook wat waard! Dankjewel Dragan!

     

Jannah Sonnenschein

In één keer geslaagd en binnen 2 maanden al in 3 verschillende landen gereden. Dragan heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen de rij vaardigheden goed onder de knie heb, maar ook dat ik mij veilig en vertrouwd voel alleen achter het stuur.

     

Daan Bouwmeester

Dragan is een geweldige rijleraar. Hij zal je alleen laten afrijden als hij en jijzelf vertrouwen hebt in je rijvaardigheid.

     

Sara Baars

Dragan heeft mij ondanks mijn faalangst super goed begeleid! In 1x geslaagd voor mij theorie & examen.

     

Bastian Souisa

In 1x geslaagd, top rijschool. Goede lessen en daardoor snel geslaagd.

     

Richard Veekens

Top Rijschool, in 1 keer geslaagd.

     

Daan Stroeken

Dragan is altijd eerlijk en geeft goed les. Hij bereidt je met proefexamens goed voor op je rijexamen en heeft daardoor zo'n ontzettend hoog slagingspercentage.

     

Philip Milosevic

Eerlijke en goeie rijles instructeur.

     

Ralph Tjen A Tak

Bij Dragan krijg je hele goede rijlessen, hij heeft mij flink geholpen en mijn vorige instructeur Martin Gieles van Pink Paper waar ik daarvoor zat ook. Via Martin had ik al een beetje kennis gemaakt met Dragan door middel van het wisselen van instructeurs voor proef examens of lessen. De laatste maand waren het veel proef examens om te kijken of je daadwerkelijk klaar bent voor het rijexamen, ondanks dat die niet altijd goed gingen mag ik wel trots zijn dat ik vandaag 21 juni eindelijk ben geslaagd voor het rijexamen. Dragan is een goede maar tegelijkertijd ook een strenge instructeur die rechtvaardig is waardoor je er ook beter van wordt.

     

Claudia Kaltenbrunner

Dragan is de beste rijleraar, ik ben net in 1 keer geslaagd en denk niet dat ik met zo veel zelfvertrouwen mijn examen in was gegaan zonder hem. Eerder was ik bij een andere rijschool waar ik dacht dat ik niet kon rijden en ik nu zie dat ik slecht en laks werd begeleid. Dragan heeft veel geduld, ziet iemands zwaktepunten en onthoud deze als oefening, niks ontgaat hem en als hij zegt dat je klaar bent om af te rijden kan je zeker weten dat je een goede bestuurder bent. 10/10 ik zou Dragan iedereen aanraden.

     

M. Žugaj

Dragan is een topinstructeur die valkuilen en zwakke punten van een leerling goed inziet. Zijn slagingspercentage spreekt voor zich (bijna 100%), hij laat je namelijk pas afrijden als je echt klaar voor bent. Dit resulteert wellicht in wat meer lessen, maar ook dat je vol zelfvertrouwen kan afrijden; zo ben ik onlangs in 1 keer geslaagd! Daarnaast is de inzet van Dragan benoemenswaardig, hij ging bijvoorbeeld extra les geven op zijn vrije dagen toen mij examen naderde. Ik heb 3 rijscholen in Amsterdam geprobeerd, en Dragan naam me als enige serieus en werkde constructief aan mijn rijvaardigheden. Ook doet Dragan aan proefexamens, wat echt een fantastische voorbereiding is. Erg leuke tijd met Dragan gehad en kan hem absoluut aanraden!

     

Bas Annink

Ik was geen natuurtalent, maar Dragan heeft mij klaargestoomd om in één keer te slagen. Hij wist goed in te schatten hoeveel lessen ik nodig had (wat soms meer is dan je denkt), en heeft er veel extra tijd en energie in gestoken. Dragan laat je niet alleen pas afrijden als je er klaar voor bent (en daardoor slagen ook heel veel mensen bij hem de eerste keer), hij zorgt er ook voor dat je een goede en veilige chauffeur wordt. Tegen het einde rijd je veel proef-examens met hem of een collega, wat erg goed werkt. Verder was het fijn dat hij de afspraken altijd goed nakwam, en dat het een relaxte en aardige kerel is. Toppie!